Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2012 18:46 - Отвътре.
Автор: stonetales Категория: Изкуство   
Прочетен: 994 Коментари: 0 Гласове:
0



 Напоследък из нета  засичам теми, свързани със различни начини на "получаване" на енергия, но получавано от външен (за нас самите)източник.

Отново и отново човешкото същество се обръща навън от себе си, за да "получи" нещо наготово.

Като деца на Господа ние имаме неограничени възможности за получаване от Баща си. 
Не отричам, а даже и не коментирам различните такива, за които са необходими "ретранслатори", тоест някакви материални джаджи, които при цялата си ефективност, все пак са посредници.

То, кое ли в този свят не не посредник към Бога, но това е съвсем друга тема:)

Смятам тук да изложа размислите си, относно автономността на човешкото тяло, неща, за които и аз самия не мога да знам много, тъй като безкрая наистина си е безкрай и е трудно опознаваем.

Слушал съм легенди за човешките същества. Някога са ходели без дрехи и аурата им е била голяма и силна. Енергията, която са получавали от ефира, безпрепятствено е преминавала през телата им ги е "захранвала" непрекъснато.

Обществото е било свободно и без "рамки". Индианските украшения и накити от пера са всъщност остатъци, материални изрази на силната аура. Знаете, че само вождовете и най силните воини обладават огромни "перуки" от пера, символи на тяхната аура

След заразяването с вируса на алчността, нещата доста са се променили. Едни човешки съшества са започнали да притискат други, по всякакви възможни начини, за да "изсмукват" насила енергия от тях. Впоследствие тази енергия е "обърната" в парични знаци и днес всеки може да ви купи и продаде. Тоест - системата е в състояние да "изсмуква" жизнената ви енергия когато и както си иска.

Ние, от своя страна сме в състояние да се съгласим или не с това.

ТА, изобретяването на "ретранслатори" за енергия е може би най-естественото нещо на този свят. Представете си бумтящата домашна печка - какъв по естествен пример от това?:)

И все пак - думата ми е за автономността на тялото.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stonetales
Категория: Изкуство
Прочетен: 138225
Постинги: 60
Коментари: 43
Гласове: 111
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930